Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: CRM za začetnike - kako postaviti CRM brez programiranja

Na delavnici bomo spoznali številne možnosti, ki jih okolje Dynamics CRM 4.0 ponuja za prilagoditev in razširitev. Poseben poudarek bo na možnostih, ki ne zahtevajo programerskega znanja in ki jih lahko uporabijo prav vsi nekoliko bolj vešči uporabniki. Na praktičnih primerih si bomo ogledali in spoznali, kako vpeljati nove entitete, jih povezati z obstoječimi entitetami in te prilagoditi vašim poslovnih potrebam. Naučili se bomo dodajati nova poročila, izdelati delotoke in še marsikaj. Za posladek bo predstavljenih še kopica trikov, praktičnih nasvetov, namigov in uporabnih orodij, s katerimi lahko Microsoft Dynamics 4.0 še bolj približamo njegovim uporabnikom.

David Vidmar

Adacta d.o.o.

David Vidmar je zaposlen v podjetju Adacta d.o.o. in ima dolgoletne izkušnje z razvojem projektov v tehnologiji .NET. Zadnje čase največ časa in energije posveča Microsoft Dynamics CRM v vlogi arhitekta rešitev in svetovalca. Kot certificiran strokovnjak rešuje tudi ključne probleme integracije sistemov CRM v obstoječe poslovno okolje.