Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: Disaster recovery: Exchange Server 2010 in Data Protection Manager 2010

Matej Malerič

V podjetju Avtenta.si je zaposlen kot inženir specialist na področju Microsoftovih tehnologij. Pri svojem delu se zanaša na Microsoftove strežniške produkte kot so Windows Server, System Center družina in tehnologije kot so Active Directory, Virtualizacija,... Poseben poudarek daje varovanju podatkov.  

Sašo Erdeljanov

Sašo Erdeljanov MCP, MCTS, MCSA + Messaging, MCSE + Messaging, MCITP, MCT, MVP - Exchange Server V podjetju Avtenta.si je zaposlen kot inženir specialist na področju Microsoftovih tehnologij za skupinsko sodelovanje in sporočanje. Pri svojem delu se zanaša na Microsoftove strežniške produkte kot so Windows Server, Exchange Server, ISA Server in tehnologije kot so Active Directory. Poseben poudarek daje varnosti sporočilnih sistemov, visoki razpoložljivosti in zmogljivosti. Kot MCT (Microsoft Certified Trainer) izvaja izobraževanja v pooblaščenem Microsoftovem izobraževalnem centru Avtenta.si, kjer svoje bogate izkušnje pri reševanju incidentov v praksi prenaša na slušatelje.