Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: Microsoft Deskop Virtualizacija (MED-V)

Vam združljivost aplikacij povzroča preglavice in odlaga prehod na Windows 7? Se je Windows XP Mode izkazal za obetavnega, a ga je izziv upravljati na več računalnikih? Bi želeli vse računalnike nadgraditi na Windows 7, a ste odvisni od starejše, "problematične" aplikacije? Delavnica je namenjena ravno vam! Spoznajte in preizkusite Microsoft Enterprise Desktop Virtualization (MED-V)! Spoznajte kaj je MED-V, kako deluje in kako lahko pridete do njega. Sestavite svoje delovno okolje (MED-V Workspace), ga nastavite ob uporabi MED-V politike (MED-V Policy) in razširite na odjemalce. Preverite, kako se MED-V okolje integrira z Windows 7 in kako do "problematičnih" aplikacij dostopate in jih uporabljate kot bi bile nameščene v Windows 7 okolju. Spoznajte pomembnejše nastavitve MED-v politike in dodatne možnosti MED-V odjemalca.

Slavko Kukrika

avtenta.si

V veliko družino predavateljev NT konference se je Slavko Kukrika vpisal pred enajstimi leti, saj z zanimanjem spremlja vse, kar je povezano z Microsoftom. Po končanem študiju računalništva se je zaposlil v podjetju Avtenta.si, kjer danes dela kot svetovalec in predavatelj. Največ časa posveča operacijskim sistemom, sistemom za upravljanje omrežij in spletnim tehnologijam. Opravil je več kot 90 izpitov za certificiranega strokovnjaka Microsoft (Microsoft Certified Professional – MCP), sodeloval pri pripravi certifikacij za Windows Server 2008 in Windows 7 in vodi praktične vaje na Microsoftovih konferencah TechEd. Redno nastopa na večjih dogodkih in predava v šolskem centru Avtenta.si. Čeprav mu še ni uspelo podaljšati dneva na 25 ur, je Slavko nadvse zanimiv in prijazen fant.