Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: Migracija iz Windows XP na Windows 7 z brezplačnimi Microsoftovimi orodji

S pomočjo brezplačnih Microsoft-ovih orodij boste tekom te delavnice izvedli migracijo iz Windows XP na Windows 7. Preizkusili boste lahko WDS, USMT in še nekaj drugih orodij.

Jože Markič

Jože je član Kompas Xnet-a že od leta 2003, ko je prišel kot mlad študent in začel predavati tečaje za uporabnike, obenem pa pomagal v podpori. Je izjemno vedoželjen, ves čas raziskuje, širi in poglablja svoje znanje, se uči in opravlja izpite. Od tod vsi certifikati! Od prvih začetnih tečajev je predaval že skoraj na vseh področjih, razen razvoja - in povsod se je izkazal, za vse programe se je odlično pripravil. Več let je oblikoval našo PiKO. Je vesele narave in hudomušen, pa vendar resen in odgovoren. Od leta 2007 opravlja zelo odgovorno nalogo sistemskega administratorja in kot MCT uspešno vodi Microsoftove MLP tečaje s področja infrastrukture. Skratka Jože v informatiki združuje poklic in konjiček, je pravi računalniški "geek".