Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: Office 2010 Business Contact Manager

Business Contact Manager – instant CRM brez prebavnih težav Tako kot vedno je tudi danes bistvo uspešnega poslovanja skrito v dobrih odnosih s kupcem. Te pa je potrebno gojiti in obdelovati z ustreznimi orodji – Customer Relationship Managament orodji, kot so popularno poimenovana. Praviloma so to kompleksna in draga orodja, katerih vpeljava je velik in drag projekt z negotovim rezultatom. Pa vendar ni vedno tako. Microsoft nam z najnovejšo različico BCM-ja prinaša dobrote »Velikega brata« v instant »Light« obliki. Orodje je odlično za uporabo v majhnih podjetjih. V velikih podjetjih pa je primerno za uvod (pripravo) za implementacijo velikega CRM-ja – se pravi kot preizkusni projekt. V okviru delavnice bomo preizkusili nekaj scenarijev uporabe s poudarkom na praktičnih trikih, ki olajšajo delo s tem orodjem. Preizkusili bomo tudi novosti, ki so del sistema Office 2010 in so povezane z uporabo BCM-ja. BCM za OutLook 2010 bo zagotovo prodajni hit za majhna in srednje velika podjetja – ga boste ujeli ali spregledali? Odgovore lahko ujamete na delavnici.

Borut Španovič

ŠPANOVIČ d.o.o.

Borut Španovič, predavatelj, vodja praktičnih delavnic in priprav na certifikacije, podjetnik in družinski oče in seveda IT strokovnjak, ki išče predvsem odgovore na praktične cilje. V dolgoletni karieri se je srečaval že praktično vsemi področji, od sestave računalnikov, postavljanja omrežij, dela z SQL bazami, programiranjem in zadnja leta predvsem s prenašanjem znanja in izkušenj na mlajše kolege. Zadnja tri leta predava kot MCT za naše CPLS-je na področjih Windows strežnik in SQL strežnik. Hkrati organizira kratke praktične delavnice in vodene priprave za certificiranje Microsoftovih statusov za strokovnjake.