Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Dynamics rešitve - hosting ali on-premise

Pri izbiri Microsoft Dynamics CRM se nam ponuja več možnosti izbire postavitve in licenciranja , katera je prava zame ? To vprašanje se pojavlja vlikokrat saj so na voljo kar trije načini postavitve in licenciranja. Na predstavitvi bomo na dejanskih primerih pokazali kakšni so kriteriji za odločitev in jih združili v odločitveno matriko.

Tomaž Vodušek

avtenta.si

Tomaž je produktni vodja v oddelku poslovne aplikacije in rešitve, kjer se ukvarja predvsem z vpeljavo poslovnih rešitev CRM, ki temeljijo na platformi Microsoft Dynamics. Svoje znanje in izkušnje je v preteklosti pridobival na Microsoftovi podpori, kasneje pa v centru za tehnično podporo, kar mu je omogočilo pridobitev poglobljenega in širokega poznavanja problematike.  

Aleš Kuclar

ITeUM d.o.o.

Aleš ja svetovalec na področju upravljanje odnosov s strankami in dokumentih sistemov. Večletne izkušnje in znanje je pridobil v podjetjih, kjer je kot vodja razvojnega oddelka CRM in DRM skrbel za uvajanje, prilagajanje in razvijanje učinkovitih poslovnih rešitev za potrebe sodobnega delovnega okolja, po meri specifičnih zahtev in potreb podjetij.