Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

HERMES SoftLabov zdravstveni sistem IRIS po Pošti

V predavanju bomo spregovorili o stanju na področju eZdravje v Sloveniji in predstavili Hermes SoftLabovo vizijo na tem področju. Opisali bomo tudi nov model javno-zasebnega partnerstva, v okviru katerega je nastala nova rešitev za področje primarnega zdravstva. Sledil bo tehnični opis rešitve in njenih sestavnih storitev. Opisali bomo tudi ponudbo te rešitve kot storitev (SaaS) v sodelovanju s Pošto Slovenije. Predavanje bomo zaključili z demonstracijo rešitve, ki podpira gostovanje več izvajalcev zdravstvenih storitev in je pripravljena za namestitev na infrastrukturi Pošte Slovenije.

Tadej Mali

HERMES SoftLab d.o.o.

Tadej Mali je arhitekt programskih rešitev in tehnični vodja projektov v HERMES SoftLabu. Tadej je magister znanosti Fakultete za matematiko in fiziko. V HERMES SoftLabu, ki se mu je pridružil v letu 2001, sodeluje pri vodenju in izvedbi projektov. Odgovoren je za načrtovanje in razvoj aplikacij po meri za podporo poslovanju. Izkušnje na področju prenove in informatizacije poslovnih procesov je pridobival s sodelovanjem pri več velikih in kompleksnih razvojnih projektih. V zadnjih dveh letih sodeluje pri razvoju HERMESovih rešitev na področju zdravstva.