Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

HP Converged Infrustructure

Pogled na bodočnost (in sedanjost) spreminjajočih se podatkovnih centrov z vidika največjega IT podjetja na svetu - HP. Kam pelje razvoj in kako vidimo konvergenco infrastrukture ter enostavnost upravljanja. Bodočnost, ki je na voljo že sedaj!

Boštjan Kosi

HP

Boštjan Kosi se giblje v IT vodah od leta 1988. Dolga leta je kot tehnik in konzultant brisal prah v podatkovnih centrih, vmes nekaj let podučeval tehnike in konzultante, kako brisati prah po podatkovnih centrih v večjem delu EMEA regije, zadnjega pol desetletja pa aktivno sodeluje v polnenju podatkovnih centrov s škatlami, na katerih se potem nabira prah, ki ga brišejo tehniki in konzultanti. (tehnik - konzultant - predavatelj - prodajalec)  

Simon Feldin

HP

Simon Feldin je del lokalne ekipe podjeta Hewlett Packard od leta 2007 kot načrtovalec tehnoloških rešitev. V 14 letih od kar se ukvarja z IT tehnologijo si je nabral že veliko izkušenj pri načrtovanju in implementaciji rešitev kot tudi vodenju skupin. Trenutno se ukvarja s storitvami na nivoju data centrov ter HP omrežnimi produkti in storitvami.