Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Izdelajte svojo lastno socialno omrežje s SharePoint 2010

Predstavili bomo nove funkcionalnosti strežnika SharePoint 2010, ki omogočajo še bolj tesno povezavo med ljudmi in informacijami. Prikazali bomo kako z novimi možnostmi, kot so enterprise wikis, note boards, tags, ratings, people finding in drugimi ljudi in znanje povežete v celoto in v podjetju vpeljete lastno socialno omrežje. Predstavili bomo tudi kako konfigurirate servisne aplikacije in varnostne politike za omenjene funkcionalnosti in uporabniško izkušnjo s pomočjo strežnika SharePoint 2010 in Outlooka 2010.

Peter Kobe

S&T SLOVENIJA, informacijske rešitve in storitve, d.d.

Peter Kobe je v podjetju S&T Slovenija zaposlen od leta 2008. Specializiral se je za Microsoft Office SharePoint Server s katerim se ukvarja že od prve različice. Za seboj ima vrsto uspešnih in velikih projektov s področja implementacije Sharepoint strežnika, od arhitekturne zasnove do vsebinske izvedbe. Kot certificiran Microsoftov predavatelj že vrsto let predava na NT konferenci. Med udeleženci predavanj je zelo priljubljen, saj ima poleg strokovnega znanja široko splošno izobrazbo in izjemen smisel za humor.