Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako tehnično vpeljati Office 2010 v poslovno okolje

V predstavitvi bomo pogledali potrebno pripravljenost okolja za uvedbo Office 2010. Dobili boste odgovor na vprašanja o formatih datotek in združljivosti z obstoječimi dodelavami na starejših različicah paketa Office. Spoznali bomo različne načine uvajanja Office v poslovno okolje. Pri Office 2010 se prvič proces aktivacije pojavlja izven operacijskih sistemov, kar je nekatera okolja novost. Pokazal bo kakšnih merilih se odločati za 32 ali 64 bitno različico Office.

Boštjan Gspan

Microsoft

Boštjan Gspan se je v letu 2004 pridružil podjetju Microsoft kot tehnični skrbnik strank. V tej vlogi izvaja tudi preventivne dejavnosti, ki izboljšajo delovanje informacijske tehnologije za podporo poslovanju podjetij. Spoznal je, da so največje izboljšave možne z izboljševanjem procesov za zagotavljanje informacijskih storitev, zato se je poglobil v ITIL in dosegel naziv ITIL v3 Expert. Od leta 2009 ima Boštjan Gspan tudi vlogo »Operations Consultant« (svetovalec na področju procesov upravljanja informacijskih storitev). V tej vlogi odkriva potencialne izpostavljenosti tveganjem zaradi odstopanj od splošno priporočenih procesov zagotavljanja informacijskih storitev. Bil je predavatelj na vseh dosedanjih NT konferencah.