Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Microsoft IT Compliance Management

Se tudi vi srečujete s pritiski po zagotavljanju skladnosti? Vse skupaj pa prinaša samo dodatne stroške in nobenega poslovnega učinka, saj se predpisi s področja varstva osebnih podatkov, varstva potrošnikov, elektronskega poslovanja in zahteve po skladnosti s sistemom upravljanja in sistemom upravljanja tveganj kar množijo. Ohranite svoje konkurenčne prednosti, saj je možno z malo drugačnim pristopom in dosledno uporabo obstoječe informacijske tehnologije hkrati z zagotavljanjem skladnosti doseči poslovni učinek in celo povečati konkurenčno prednost. Ne, ne gre za čudežni perpettum mobile. Ključ je v sinergiji kontrol.

Boštjan Kežmah

UM FERI

Boštjan Kežmah je zaposlen na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru. Je prepoznaven predavatelj in direktor Centra za pravno informatiko, ki se že od leta 2005 intenzivno ukvarja z zagotavljanjem skladnosti informacijskih sistemov s predpisi. Ima bogate izkušnje s področja upravljanja in revizije informacijskih sistemov kot predsednik Slovenskega odseka ISACA, z nacionalnim certifikatom preizkušeni revizor informacijskih sistemov ter mednarodnim certifikatom CISA. Sodeloval je pri načrtovanju, vpeljavi in upravljanju večjega števila informacijskih sistemov, ki so izrazito regulirani s predpisi, kot je npr. nacionalni register oporok. Kot zunanji svetovalec pri akreditacijah programske opreme ima tudi bogate izkušnje na področju zagotavljanja skladnosti s predpisi na področju e-hrambe. Ima izrazito ekonomičen pristop k zagotavljanju skladnosti in pri tem neprestano išče možnosti za izboljšave in optimizacijo kontrol.