Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Novosti v Silverlight 4

Nova različica Silverlighta je zopet vnesla nekaj nemira med razvijalce, predvsem zato, ker prinaša večino tistih novosti, katere so predlagali sami. Novosti Silverlight 4 so pretežno povezane z razvojem poslovnih rešitev, nemalo novosti pa je povezanih tudi z večpredstavnostjo - ena najbolj udarnih takih novosti je prav gotovo podpora spletnim kameram. Na predavanju bo praktično prikazano nekaj najbolj vidnih novosti, ostale pa bomo poskusili vsaj omeniti.

Andrej Tozon

ANT ANDREJ TOZON S.P.

Andrej Tozon se v okviru svojega podjetja, kjer med drugim svetuje strankam pri uvajanju novih tehnologij in vzorcev v razvojne procese, aktivno ukvarja z razvojem programskih rešitev, pri čemer uporablja najnovejše Microsoftove tehnologije. Svojo strast do oblikovanja naravnih uporabniških vmesnikov in uporabniške izkušnje izživlja ob delu s tehnologijama Silverlight in WPF, na področju katerih mu je Microsoft podelil tudi naziv Microsoft Most Valued Professional {MVP}. Redno predava na Microsoftovih konferencah in drugih dogodkih, izmenjuje mnenja in izkušnje na spletnih forumih in aktivno deluje v slovenski skupnosti razvijalcev {SLODUG}. Pred kratkim je so-ustanovil podjetje Tactum d.o.o., kjer pripravljajo paleto inovativnih programskih rešitev.