Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Office 2010 novosti - odjemalec

Časi prestrukturiranja podjetij v smeri še večje učinkovitosti postavljajo v ospredje informacijska orodja, ki obljubljajo njen dvig po načelu "z manj ljudmi narediti več". Mednje zagotovo sodi nov sistem Microsoft Office 2010, ki izboljšuje aktivnosti pisarniškega poslovanja in odločanja vseh zaposlenih. Pisarniški delavci za te aktivnosti porabimo v povprečju nekaj ur dnevno in ni težko izračunati, koliko prihranimo pri množici zaposlenih, če samo za 10% povečamo njihovo učinkovitost. Predavanje bo osvetlilo glavne prednosti in novosti sistema MS Office 2010 (odjemalskega dela, torej tipičnih aplikacij Word, Excel, PowerPoint, Outlook...), ki nas bodo prepričale, kako je teh 10% (in še mnogo več) možno doseči. Povedano drugače, v predavanju bodo na zgoščen način predstavljene bistvene prednosti in novosti posameznih aplikacij sistema Office 2010. Ne zamudite! :)

Peter Baloh

Ujemi znanje

Peter Baloh je docent na Ekonomski fakulteti in soavtor številnih priročnikov s področja Microsoft Office. Od leta 1996 v avtorski skupini Ujemi Znanje uspešno pomaga podjetjem uvajati spremembe poslovanja, ki temeljijo na boljši izrabi sodobnih informacijskih tehnologij.