Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Povežite zunanje informacije in SharePoint 2010

Predavanje bo na demonstracijskem primeru predstavilo možnosti povezovanja zunanjih skladišč podatkov s seznami strežnika SharePoint 2010. Spoznali boste nove storitve "Business Connectivity Services" in kako jih lahko na praktičen način uporabite brez dodatnih razvijalskih znanj. Pokazali bomo, kako v nekaj korakih združite moč novih servisnih storitev in orodja SharePoint Designer 2010. Z njim lahko hitro in učinkovito izdelate uporabne sezname, ki združujejo podatke iz več skladišč, uporabniki pa za njihovo spreminjajnje uprabljajo kar svoj brskalnik.

Peter Kobe

S&T SLOVENIJA, informacijske rešitve in storitve, d.d.

Peter Kobe je v podjetju S&T Slovenija zaposlen od leta 2008. Specializiral se je za Microsoft Office SharePoint Server s katerim se ukvarja že od prve različice. Za seboj ima vrsto uspešnih in velikih projektov s področja implementacije Sharepoint strežnika, od arhitekturne zasnove do vsebinske izvedbe. Kot certificiran Microsoftov predavatelj že vrsto let predava na NT konferenci. Med udeleženci predavanj je zelo priljubljen, saj ima poleg strokovnega znanja široko splošno izobrazbo in izjemen smisel za humor.