Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Povezovanje odjemalcev in strežnikov v sistemu Office 2010

Želite videti v živo novosti, ki jih prinaša novi val produktov? Izid produktov z oznako 2010 pomeni ogromno novosti tako na strežniški kot uporabniški strani. V tej predstavitvi bodo prikazane ključne novosti in načini sodelovanja ter integracij med produkti. Predavanje bo od prve do zadnje minute namenjeno prikazom v živo.

Matjaž Perpar

Microsoft

Matjaž Perpar je zaposlen v ekipi Microsoft Services v podjetju Microsoft kot svetovalec za področje rešitev za informacijske delavce. V profesionalni karieri je sodeloval pri različnih razvojnih ter infrastrukturnih projektih. Pred petimi leti se je pridružil Microsoftu, zadnja tri leta pa se v vlogi svetovalca največ ukvarja s projekti vzpostavitve spletnega komuniciranja v organizacijah s tehnologijami SharePoint. Letos je kot svetovalec v SharePoint 2010 RDP programu pripravljal pilote in postavitve SharePoint 2010 okolij pred uradnim izidom produkta.