Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Pregled varnostnih rešitev zbirke Forefront

Microsoft s produkti zbirke Forefront rešuje težave podjetji, ki poskušajo varovati infrastrukturo podjetja (Forefront Protection 2010 for Exchange, Forefront Protection 2010 for SharePoint), upravljeti z uporabniki in njihovimi pravicami ter na varen način omogočiti dostop do informacij tako poslovnim partnerjem in strankam kot tudi zaposlenim (Forefront Threat Management Gateway 2010, Forefront Unified Access Gateway 2010). Namen predavanja je predstaviti različne poslovne scenarije uporabe posameznih produktov, njihove ključne funkcionalnosti in pregledati kako se produkti povezujejo z ostalo IT infrastrukturo. Pogledali pa si bomo tudi določene funkcionalnosti Forefront Endpoint Protection 2010 produkta, ki bo uporabnikom na voljo proti koncu leta.

Gregor Šuster

Microsoft

Gregor Šuster je zaposlen v podjetju Microsoft Slovenija, kjer se kot svetovalec v ekipi Microsoft Services ukvarja z infrastrukturo ter področjem varnosti. Z Microsoftovimi tehnologijami se profesionalno ukvarja že od leta 1999 ko je postal MCSE, od takrat dalje pa sledi novim tehnologijam ter se ukvarja z implementacijo le-teh v večja slovenska podjetja. Največ časa posveča infrastrukturnim strežniškim rešitvam ter varnostnim produktom zbirke Forefront. Kot predavatelj in MCT svoje znanje in izkušnje, pridobljene pri delu na različnih projektih ter na raznih seminarjih in konferencah v tujini, deli z udeleženci tečajev in delavnic, prav tako pa je kot predavatelj pogostokrat vabljen na različne dogodke, ki so povezani z informacijskimi tehnologijami.