Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Prenova poslovanja v malih in srednje velikih podjetjih v naslednjem desetletju

Mala in srednje velika podjetja so pred velikimi izzivi v naslednjem desetletju, saj se bodo morali lotiti prenove in sodobnega upravljanja poslovnih procesov za večjo agilnost in konkurenčnost. Največji učinki in prihranki so možni s sodobnim dokumentnim sistemom. Predstavili bomo najnovejše trende na področju uporabe dokumentnih sistemov s poudarkom na značilnostih, novostih in trikih Sharepoint-a 2010 ter ga primerjali z osnovno različico Sharepoint Foundation 2010. Na referenčnih primerih poslovnih procesov za mala in srednja podjetja bodo prikazane najboljše prakse uvedbe in uporabe le-teh. Za konec pa še odgovor na vprašanje, ali je računalništvo v oblaku – pregled ključnih plasti, prednosti in slabosti - že dovolj zrelo za splošno uporabo. Predavanje je namenjeno za IT Pro ter splošne poslovne uporabnike.

Janko Štefančič

Genis

Janko Štefančič, tehnični direktor podjetja Genis d.o.o., ima dolgoletne izkušnje na področju projektnega managementa, ki jih je pridobil z vrsto uspešnih projektov na področju inovativnih rešitev e-poslovanja. V prostem času navdušeni uporabnik spletnih tehnologij (splet 2.0, družbeno omreženje), iz katerih črpa ideje za nove rešitve na področju e-poslovanja. Je strokovnjak v uvedbi sodobnih konceptov reinženiringa informacijskih sistemov, projektnega vodenja in upravljanja poslovnih procesov, kot tudi pri uvajanju storitveno usmerjene arhitekture v vodilnih slovenskih podjetjih ter javni upravi. Sledi trendom in je strokovnjak na področju računalništva v oblaku.