Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Prihranite z izboljšano učinkovitostjo procesov

Pričakovanja, da sama uvedba kateregakoli orodja izboljša učinkovitost, so večinoma neupravičena. Seveda orodja lahko izboljšajo učinkovitost izvajanja dobrih procesov. V prvem delu bomo spoznali vzporednice ter nekaj razlik med ITIL in MOF. V predstavitvi bom pokazal mnogo povezav med orodji in procesi, ki jih orodja podpirajo. Na koncu predstavitve bo obiskovalcem jasno katero orodje izboljša izvajanje procesov, ki uporabnikom zagotavljajo informacijsko podporo pri delu. Pričakujem obiskovalce, ki jih zanimajo prihranki in manj tehnične podrobnosti kako se jih doseže.

Boštjan Gspan

Microsoft

Boštjan Gspan se je v letu 2004 pridružil podjetju Microsoft kot tehnični skrbnik strank. V tej vlogi izvaja tudi preventivne dejavnosti, ki izboljšajo delovanje informacijske tehnologije za podporo poslovanju podjetij. Spoznal je, da so največje izboljšave možne z izboljševanjem procesov za zagotavljanje informacijskih storitev, zato se je poglobil v ITIL in dosegel naziv ITIL v3 Expert. Od leta 2009 ima Boštjan Gspan tudi vlogo »Operations Consultant« (svetovalec na področju procesov upravljanja informacijskih storitev). V tej vlogi odkriva potencialne izpostavljenosti tveganjem zaradi odstopanj od splošno priporočenih procesov zagotavljanja informacijskih storitev. Bil je predavatelj na vseh dosedanjih NT konferencah.