Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Rešitev iz prakse: Human Resources Management (HRM) in kadrovski informacijski sistem v Microsoft okolju

eHRM.Net sistem s HR področja predstavlja podporo tistim procesom, ki so v ospredju ne samo v Sloveniji ampak tudi drugod po svetu; poleg klasične kadrovske evidence procesi skozi module, ki prinašajo dodano vrednost-podpora razvoju kariere, procesu izobraževanj v podjetju, planiranju odsotnosti, ocenjevanju, planiranju stroškov dela in njih realizacija, kadrovanje novih kolegov. Vsi slednje omenjeni moduli prinašajo podjetju dodano vrednost. Še posebej je spodbudno, da je s podporo MS tehnologij mogoče prepletanje HR sistema, ki je še do nedavnega bil sam, samostojen (mogoče se je integriral s plačami, pa s proizvodnjo ali registracijo delovnega časa), da se HR sistem torej poveže tudi z ostalimi rešitvami MS: eHRM.Net je spletna rešitev, ki temelji na Microsoftovih tehnologijah (MS .NET, MS SQL baza, MS SQL Reporting Services, MS Office)

Aleksandra Lah Šteblaj

AGITO

HR svetovalka in projektna vodja v Agito . Od razvijalke, do administratorke relacijskih baz, do projektne vodje, sem se na poslovni poti ukvarjala zadnjih 7 let z implementacijo HRM sistemov na različnih platformah in s svetovanjem na področju HRM, udeležbo na HR dogodkih, prezentacijami in članki tega področja.