Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Rešitev iz prakse: Office Communication Server

Implementacija OCS sistema v podjetju Kolektor. Kako je iz skeptičnega in negotovega pristopa k projektu in bojazni, da produkt ne bo zaživel, postal OCS v podjetju ključna komponenta delovanja podjetja in "Case Study" primer uporabe orodja za dosego različnih ciljev in velikih prihrankov v podjetju. Predstavili vam bomo ključne momente pri implementaciji, postavitvi arhitekture, zagotavljanju polne funkcionalnosti in varnosti do predaje in približevanju produkta uporabnikom, kot tudi ideologijo različnih primerov uporabe v proizvodnem podjetju.

Gorazd Šemrov

Gorazd Šemrov je kot sistemski administrator zaposlen v podjetju Kolektor, kjer je zadolžen za Microsoft okolje in varnost. Svoje delo je posvetil načrtovanju, postavitvi, nadzorovanju in vzdrževanju Microsoft tehnologij. Prav posebno pozornost posveča vitualizaciji Hyper-V, sporočilnemu sistemu Exchange, robni varnosti in upravljanju in avtomatizaciji z družino System center. V podjetju je izvedel najrazličnejše projekte kjer si je pridobil veliko izkušenj in znanja v celovitem in avtomatiziranem upravljanju z infrastrukturo kot tudi integracijami in migracijami različnih podjetij in tehnologij. Je tudi glavni nosilec in izvajalec vzpostavitve Private Clouda v podjetju. V svojem prostem času posveča največ časa profesionalni fotografiji in ljubezni do narave in živalskega sveta.  

Matjaž Gonza

avtenta.si