Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Rešitev iz prakse: Podpora vodenju projektov v organizacijah

Za uspešno doseganje projektnih ciljev v načrtovanem obsegu, času, stroških in kakovosti projektov ter doseganje poslovnih upravičenosti investicij mora organizacija zagotavljati kakovostno podporo projektnemu načinu dela s standardno in poenoteno projektno metodologijo, ki je prilagojena poslovnim in projektnim procesom organizacije, z učinkovitim informacijskim sistemom za podporo vodenju projektov različnim udeležencem ter nenehnim izobraževanjem in dvigovanjem stopnje kulture projektnega načina dela. V predavanju bodo predstavljene številne pridobljene izkušnje in preizkušene najboljše prakse pri uvedbi sistema Microsoft Enterprise Project Management (EPM), ki upošteva poslovne procese in strategije organizacije in temelj na uvedbi ustrezne projektne metodologije. Pri tem so upoštevane najboljše prakse svetovnih standardi za projektno vodenje kot so PMI PMBOK, itd.. Predstavljene bodo tudi nekatere slabosti sistema EPM 2007, kako so le-te rešene oz. odpravljene v sistemu EPM 2010 in kakšno poslovno vrednost prinaša uvedba sistema EPM 2010. Dotaknili se bomo tudi možnosti povezovanja sistema EPM z ostalimi informacijskimi sistemi (ERP, Visual Studio, itd..).

Milan Ojsteršek

S&T SLOVENIJA

Milan Ojsteršek, PMP je na področju informacijske tehnologije prisoten že več kot 14 let. Najprej se je ukvarjal z Microsoftovimi IT-rešitvami kot sistemski inženir ter kasneje kot sistemski svetovalec in arhitekt Microsoftovih IT-rešitev v različnih projektih. Sedaj je že vrsto let odgovoren za projektno vodenje različnih IT projektov ter svetovanje za projektno vodenje, razvoj projektnih pisarn, projektne metodologije in Microsoftove informacijske sisteme za podporo vodenju projektov.