Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Rešitev iz prakse: "Private cloud"

Podjetje Kolektor se z virtualizacijo celotne infrastrukture in avtomatizacijo vseh IT procesov približuje konceptu, ki se imenuje Cloud. Zagotavljanje visoko razpoložljivih, varnih in učinkovitih storitev z uporabo Microsoft Virtualizacije in paketom System Center Enterprise do vrhunske rešitve postavitve IT infrastrukture kjer je zagotovljena varnost, povezljivost, visoka razpoložljivost in stroškovna učinkovitost. Predstavljena bo rešitev virtualizacije vseh storitev, nadzor, zaščita in upravljanje s celotno infrastrukturo, ki kot taka zagotavlja podjetju dinamičen ter hiter razvoj. Predavanje je namenjeno tako sistemskim administratorjem kot tudi vodilnim v IT saj predstavlja rešitev iz prakse, ki zagotavlja tako boljšo učinkovitost izrabe sredstev in prihranke kot tudi tehnično dovršenost storitev, ki jih IT nudi. Glavne tematike predavanja zaključujejo: Microsoft Virtualizacija, družina za upravljanje System Center in Cloud.

Gorazd Šemrov

Gorazd Šemrov je kot sistemski administrator zaposlen v podjetju Kolektor, kjer je zadolžen za Microsoft okolje in varnost. Svoje delo je posvetil načrtovanju, postavitvi, nadzorovanju in vzdrževanju Microsoft tehnologij. Prav posebno pozornost posveča vitualizaciji Hyper-V, sporočilnemu sistemu Exchange, robni varnosti in upravljanju in avtomatizaciji z družino System center. V podjetju je izvedel najrazličnejše projekte kjer si je pridobil veliko izkušenj in znanja v celovitem in avtomatiziranem upravljanju z infrastrukturo kot tudi integracijami in migracijami različnih podjetij in tehnologij. Je tudi glavni nosilec in izvajalec vzpostavitve Private Clouda v podjetju. V svojem prostem času posveča največ časa profesionalni fotografiji in ljubezni do narave in živalskega sveta.