Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Rešitev v praksi: PowerPivot – Nove razsežnosti poslovne inteligence pri agresivni rasti podjetja Studio Moderna

Studio Moderna je ponovno sodelovala v Microsoftovem programu zgodnjih uporabnikov (Technology Adoption Program) v sklopu Microsoftove rešitve poslovnega obveščanja, ki združuje platformo SharePoint 2010 in sistem Microsoft Office 2010. Poseben poudarek je podjetje namenilo raziskovanju Microsoftove samopostrežne rešitve PowerPivot za Microsoft Excel 2010, ki je novost na področju poslovnega obveščanja, pri katerem se analize in izračuni izvajajo v pomnilniku osebnega računalnika. Na predavanju bo demonstriran tudi konkreten primer uporabe PowerPivot v podjetju Studio Moderna v okviru implementacije SharePoint 2010.

Primož Karlin

Microsoft

Primož Karlin prihaja iz podjetja Microsoft Slovenija, kjer trenutno kot pred-prodajni svetovalec pokriva področja infrastrukture, aplikativne platforme in IT-arhitekture v oddelku »Eneterprise and Partner Group«. Že vrsto let tudi predava na različnih lokalnih in regijskih dogodkih in konferencah.  

Miha Kovač

Studio Moderna

Miha Kovač se v podjetju Studio Moderna s področjem analitike ukvarja že osmo leto. Trenutno je vodja oddelka analitike, prav tako pa je še vedno v stiku z administracijo in razvijanjem tehnologije OLAP v okviru poslovnega poročanja v podjetju. Med svojim delom se je srečal z različno portofolio MS izdelkov, od samih začetkov v programu Microsoft Access do sedaj aktualnega strežnika Microsoft SQL 2008 R2 in tako pridobil širino, ki je potrebna za uspešen nadzor analitičnih sistemov.