Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Silverlight in MEF

MEF (Managed Extensibility Framework) je skupek knjižnic v ogrodju .NET 4 in Silverlight 4, ki omogočajo enostavno izgradnjo sestavljivih aplikacij. Razširitve in vtiči sta le dve možnosti uporabe; prava moč ogrodja se pokaže, ko aplikacijo razstavimo na mini komponente in pustimo, da jo ob vsakem zagonu ogrodje po naših navodilih pravilno sestavi spet skupaj. Na predavanju bodo podrobno predstavljene osnove ogrodja, skupaj s primeri uporabe, zgrajenimi s Silverlight 4.

Andrej Tozon

ANT ANDREJ TOZON S.P.

Andrej Tozon se v okviru svojega podjetja, kjer med drugim svetuje strankam pri uvajanju novih tehnologij in vzorcev v razvojne procese, aktivno ukvarja z razvojem programskih rešitev, pri čemer uporablja najnovejše Microsoftove tehnologije. Svojo strast do oblikovanja naravnih uporabniških vmesnikov in uporabniške izkušnje izživlja ob delu s tehnologijama Silverlight in WPF, na področju katerih mu je Microsoft podelil tudi naziv Microsoft Most Valued Professional {MVP}. Redno predava na Microsoftovih konferencah in drugih dogodkih, izmenjuje mnenja in izkušnje na spletnih forumih in aktivno deluje v slovenski skupnosti razvijalcev {SLODUG}. Pred kratkim je so-ustanovil podjetje Tactum d.o.o., kjer pripravljajo paleto inovativnih programskih rešitev.