Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Tips & Tricks: Expression Blend za razvijalce

Klemen Slavič

KOMPAS XNET, družba za računalniški in informacijski inženiring d.o.o.

Klemen Slavič je programer, oblikovalec in predavatelj v podjetju Kompas Xnet, kjer predava o programskem okolju .NET in ustvarjanju digitalnih vsebin s pomočjo Adobe programskega paketa, na projektih pa sodeluje kot oblikovalec uporabniške izkušnje za namizne in spletne aplikacije.  

Andrej Tozon

ANT ANDREJ TOZON S.P.

Andrej Tozon se v okviru svojega podjetja, kjer med drugim svetuje strankam pri uvajanju novih tehnologij in vzorcev v razvojne procese, aktivno ukvarja z razvojem programskih rešitev, pri čemer uporablja najnovejše Microsoftove tehnologije. Svojo strast do oblikovanja naravnih uporabniških vmesnikov in uporabniške izkušnje izživlja ob delu s tehnologijama Silverlight in WPF, na področju katerih mu je Microsoft podelil tudi naziv Microsoft Most Valued Professional {MVP}. Redno predava na Microsoftovih konferencah in drugih dogodkih, izmenjuje mnenja in izkušnje na spletnih forumih in aktivno deluje v slovenski skupnosti razvijalcev {SLODUG}. Pred kratkim je so-ustanovil podjetje Tactum d.o.o., kjer pripravljajo paleto inovativnih programskih rešitev.