Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Upravljanje aplikacij in strežnikov v Microsoft SQL Server 2008 R2

Microsoft SQL Server 2008 R2 prinaša novostna področju spremljanja instanc SQL strežnika in objektov, ki jih uporabljajo aplikacije. Na predavanju se bomo preko praktičnih primerov sprehodili skozi možnosti in pregledali funkcionalnosti novosti pri spremljanju SQL strežnikov. Pregledali bomo dodajanje instance, dodajanje "Data-Tier" applikacije, spremljanje in nastavljanje spremljanja v SQL Server Utility.

Danijel Novak

Danijel Novak s.p.

Danijel Novak se že vrsto let ukvarja s sistemom za upravljanje z podatkovnimi zbirkami Microsoft SQL Server, kjer si je z delom na projektih nabral bogate izkušnje. Kot vodja in svetovalec na projektih, je sodeloval pri izvedbi manjših in večjih selitev in uvedb Microsoft SQL Server strežnika. Prav tako redno predava v pooblaščenih Micorosft izobraževalnih centrih ter različnih konferencah in dogodkih. Svoje znanje dopolnjuje tudi z drugimi Microsoft izdelki, kot so Windows operacijski sistemi, SharePoint Portal rešitve in druge. Svoje znanje in izkušnje potrjuje tako z certifikati, kot z uspešno zaključenimi projekti.