Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Varovanje podatkov v SQL Server 2008 R2 pred vdori in krajo

Na predavanju si bomo ogledali katere so možnosti za zaščito podatkov v podatkovni bazi pred vdori in krajo. Tako si bomo pogledali zaščito na nivoju omrežja, uporabnikov, podatkovne baze, objektov v bazi in datotek podatkovnih baz s pomočjo požarnih zidov, enkripcije in varnostnih nastavitev SQL Serverju 2008 R2.

Danijel Novak

Danijel Novak s.p.

Danijel Novak se že vrsto let ukvarja s sistemom za upravljanje z podatkovnimi zbirkami Microsoft SQL Server, kjer si je z delom na projektih nabral bogate izkušnje. Kot vodja in svetovalec na projektih, je sodeloval pri izvedbi manjših in večjih selitev in uvedb Microsoft SQL Server strežnika. Prav tako redno predava v pooblaščenih Micorosft izobraževalnih centrih ter različnih konferencah in dogodkih. Svoje znanje dopolnjuje tudi z drugimi Microsoft izdelki, kot so Windows operacijski sistemi, SharePoint Portal rešitve in druge. Svoje znanje in izkušnje potrjuje tako z certifikati, kot z uspešno zaključenimi projekti.