Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

What’s new with Visual Studio 2010 and .NET 4

Bojan Vrhovnik

Microsoft

Že od otroških let sem bil zaljubljen v računalnike. Sprva s kladivom, kasneje z tipkovnico. Aktivno sem se začel ukvarjati z računalniki na fakulteti, ko sem zagrizel v Oberon jabolko. Prvo srečanje z objektnimi programskimi jeziki sem doživel z Javo, ki je bila moja kraljica, dokler me ni prevzel C#. Ljubezen je dozorela v spletno okolje, ASP.NET, in od takrat naprej zgolj nadgrajujem svoje znanje. Trenutno se lovim z LINQ-om, nadgrajujem svoj peskovnik z WPFjem in barvam v Silverlight-u. Pridružil sem se ekipi Microsoft Slovenija kot tehnološki strokovnjak za razvijalska orodja. Pred prihodom na Microsoft sem delal na podjetju Adacta kot razvijalec na bančnih sistemih in DataLab kot spletni razvijalec strani za partnerje ter spletno pomoč.  

Ron Jacobs

Ron Jacobs (Microsoft) je t. i. tehnični evangelist v skupini Microsoft Platform, specializiran za Windows Communication Foundation (WCF) in Windows Workflow Foundation (WF), zaslužen pa je tudi za razvoj Microsoftovih produktov .NET Framework in COM+. Je eden najbolj cenjenih govorcev in pisateljev, pohvali pa se lahko tudi z več kot 20-letnimi izkušnjami svetovanja Microsoftovim strankam in partnerjem na področju arhitekture in varnostnih aplikacij.