Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: Microsoft Exchange Server 2010SP1 – upravljanje in zagotavljanje delovanja poštnega sistema

Na delavnici bodo slušatelji pridobili znanje in veščine za konfiguriranje in upravljanje z Exchange Server 2010 sporočilnim okoljem. Naučili se bodo nastaviti sporočilni sistem, kako zagotoviti smernice, najboljše prakse in optimizirati delovanje sistema Exchange Server 2010. Delavnica je namenjena osebam, ki v podjetjih upravljajo s sporočilnim sistemom Exchange 2010. Priporočljivo je, da imajo udeleženci vsaj tri leta delovnih izkušenj na področju upravljanja sistemov ter omrežij in da imajo že nekaj izkušenj s pošnitmi sistemi Exchange.

Gašper Mozetič

Gašper se z Microsoftovimi tehnologijami ukvarja že več kot 10 let. Svoj čas posveča načrtovanju, postavitvi poštnih sistemov, virtualizaciji strežnikov in varnosti informacijske tehnologije. V podjetju ADD je zaposlen kot Microsoft Infrastructure Specialist od marca 2011. Njegovo znanje potrjujejo pridobljeni Microsoftovi certifikati ter veliko uspešno izvedenih projektov. Povezovanje različnih Microsoftovih storitev, mrežnih protokolov in varnosti mu predstavlja izziv in motivacijo za vsakodnevno raziskovanje ter odkrivanje novih tehnologij.