Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Deploying, Troubleshooting, Managing and Monitoring Applications on Windows Azure

Na predavanju bomo spoznali, kako prenesti aplikacijo na Windows Azure, kako vzdrževati in spremljati izvajanje take aplikacije in kako odpravljati težave pri zagonu ali med izvajanjem. Predavanje se bo prepletalo s primeri iz prakse, kjer boste spoznali, kako v nekaj minutah v Visual Studiu 2010 naredimo svojo prvo asp.net aplikacijo za Windows Azure. Pogledali si bomo tudi, kako upravljati z nadzornim portalom na windows.azure.com, osnove konfiguracije aplikacij ter dostop do instanc preko Remote Desktop. Med predavanjem boste izvedeli tudi nekaj trikov in nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri delu s platformo v oblakih.

Blaž Lipušček

Blaž Lipušček ima več let izkušenj na področju razvoja in arhitekture aplikacij v .NET ogrodju s tehnologijami ASP.NET, Windows Forms, WCF in WPF. V zadnjih letih se posveča predvsem arhitekturi in razvoju skalabilih internetnih aplikacij in storitev na tehnologijah ASP.NET MVC, Enterprise Library in jQuery na osnovi Microsoft Best Patterns & Practices. Je ustanovitelj startup podjetja Diventic d.o.o., ki razvija programsko rešitev Diventic.Cloud za hitrejši razvoj aplikacij na novi platformi v oblaku Microsoft Azure in spletno orodje Dropflow, ki v podjetju centralizira in uredi komunikacijo ter izmenjavo datotek.