Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

E-Commerce za NAV - študija primera implementacije Diss B2B z NAV2009

Družba DISS ostaja eden izmed vodilnih slovenskih računalniških veletrgovcev priznanih blagovnih znamk kot so HP, Samsung, Microsoft, IBM in drugi. V letu 2010 so se lotili celovite prenove informacijskega sistema. Prehod na MS Dynamics NAV 2009 je zahteval tudi kompleksno nadgradnjo spletne trgovine za poslovne partnerje (B2B) katero je že tudi na starejši verziji NAV implementiralo podjetje BuyITC d.o.o.Predstavili bomo študijo primera od načrtovanja do same izvedbe nadgradnje s poudarkom na področju integracije spletne trgovine z NAV 2009. Predavatelja bosta podprla Jože Kašman, ki je zagotovil rešitev na NAV strani ter Sašo Korošec, vodja prodaje DISS d.o.o., ki bo predstavil tudi poslovni učinek projekta.

Christian Ribič

BuyITC 10let

Christian Ribič je v podjetju BuyITC d.o.o. managing partner odgovoren za trženje in prodajo spletnih ter poslovnih rešitev. V informacijskem svetu je aktiven že 15 let. Kot računalniški tehnik se je zavedal, da tehnika ni dovolj, zato je svoje znanje obogatil s študijem ekonomije. Na fakulteti so ga sicer naučili poslušati, ker pa je želel razumeti resnično poslovno okolje, je vse bolj prisluhnil tudi »praksi«. Sodeloval je pri razvoju konceptov in rešitev ključnih spletnih projektov v Sloveniji, večjih projektih na področjih upravljanja z dokumenti, e-arhiviranja, upravljanja odnosov s strankami ter izgradnji add-on rešitev za ERP sisteme s poudarkom na MS Dynamics. Na raznih konferencah redno nastopa kot predavatelj in predstavlja nove koncepte, rešitve in pridobljene izkušnje.