Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Gradnja spletnih strani z Orchard-om

Orchard je brezplačno CMS orodje, ki ga je naredila ekipa razvijalcev Microsoft in bazira na tehnologiji ASP.NET MVC ter JQuery knjižnici. Pogledali si bomo, kaj nam CMS ponuja ter kako lahko razširimo Orchard po svoji meri.

Bojan Vrhovnik

Microsoft d.o.o.

Bojan Vrhovnik se ukvarja z računalniki že vrsto let. Sprva se je spoznal z Javo na fakulteti, kasneje pa se je zaljubil v .NET, predvsem v C#. Poslovno pot je začel kot spletni razvijalec v podjetju Datalab, kjer je večinoma uporabljal ASP.NET, kasneje je nadaljeval v podjetju Adacta na gradnji dinamičnih spletnih strani za poslovne uporabnike finančnih sistemov. Tekom poslovne poti je bil dejaven kot Microsoft Student Partner, kjer je spoznal svojo strast do predajanja svojega znanja razvijalcem ter se pridružil ekipi Developer and Platform Evangelism kot tehnološki strokovnjak za razvijalska orodja. V novi vlogi se ukvarja predvsem z spletnimi tehnologijami, predvsem z novim standardom HTML 5.