Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

HP & Microsoft Infra2Apps – The Next Generation of Convergence is Converged Application Solutions (I2A)

Today, deploying new applications requires large investments of time and money to integrate, optimize and maintain the applications, tools and infrastructure needed to deliver services to your business. In the new era of convergence, it’s time to transform this traditional model with open, modular systems that deliver complete applications with speed, agility and confidence.  Converged Application solutions are a new category of solutions that fuse applications and infrastructure into a single, workload optimized system. With the new portfolio, your business can gain faster, affordable delivery of applications and ensure their employees will take advantage of these new services to drive business advantage. In this session, you will hear how HP is changing the expectations of what application solutions delivery should be and how this will enable you to accelerate the delivery of value to your business for Business Intelligence, Data Warehousing & Messaging solutions. We will take a look under the covers at some of the first deliverables from the $250M agreement that HP and Microsoft have signed a little over a year ago.

John Stewardson

Hewlett-Packard

John Stewardson je vodja razvoja poslovanja za področje Microsoftovih rešitev za podatkovne centre. V tej vlogi je odgovoren za izvajanja pobude "Infrastructure to Application" za v Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki (EMEA). Pred tem je John vodil razvoj poslovanja v regiji EMEA za visoko zmogljive strežnike ProLiant, sisteme gruč za zagotavljanje visoke razpoložljivosti ter programsko opremo, strežnike, sisteme za shranjevanje podatkov in infrastrukture. Pred kratkim je vodil programe za pospešitev prodaje in akcije za odvzem tržnega deleža konkurenčnim ponudnikom. V skupini za standardne strežnike in programsko opremo Industry Standard Server and Software (ISS) je delal 11 let. Pred tem je v skupini StorageWorks skrbel za sisteme za shranjevanje podatkov SAN, diskovna polja Smart Array in sisteme za shranjevanje podatkov, ki temeljijo na diskih SCSI. V svoji 14 letni karieri pri podjetju HP je bil vedno strasten zagovornik tehnoloških rešitev, sodeloval pa je tudi pri predstavitvi serijskih in optičnih povezav v sistemih za shranjevanje podatkov SAN in bil tudi vodilni predstavnik strežnikov ProLiant pri programih neprekinjenega poslovanja in konsolidacije strežnikov.