Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Informacijska varnost se začne pri omrežju

Hewlett – Packard je s prevzemom podjetja 3Com leta 2010 poleg izredno širokega portfelja odličnih omrežnih naprav in rešitev dobil tudi izjemne varnostne sisteme za preprečevanje vdorov Tipping Point. Ti ščitijo najzahtevnejše informacijske sisteme po vsem svetu. Z inovativnim načinom iskanja varnostnih pomanjkljivosti v programski opremi in posebnim načinom preprečevanja vdorov ti štitijo informacijske sisteme pred vdori v povprečju že 26 dni preden proizvajalci programske opreme objavijo ustrezne varnostne popravke. Skupaj z mehanizmi za preprečevanje neavtoriziranega pristopa omrežjem, s sistemi za uveljavljanje varnostnih postopkov, z integriranimi varnostnimi mehanizmi v HP omrežni opremi in celovitim nadzornim sistemom tvorijo vrhunski omrežni varnostni sistem.

Peter Weber

HEWLETT-PACKARD d.o.o., družba za tehnološke rešitve

Mag. Peter Weber je prodajni specialist za omrežne rešitve pri korporaciji Hewlett-Packard, kjer se je zaposlil po prevzemu proizvajalca mrežne opreme 3Com leta 2010. Pred tem je bil pri 3Comu 7 let vodja področja Adriatic regije. Peter Weber ima več kot 15 let delovnih izkušenj na vodstvenih položajih v različnih IT podjetjih. Po izobrazbi je inženir elektrotehnike, diplomirani organizator - informatik in magister organizacijskih znanosti s področja vrednotenja dela. Trenutno zaključuje doktorat s področja učinkovitosti virtualnih organizacij.