Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako se lotiti plana neprekinjenega poslovanja v praksi?

Sodobne organizacije za učinkovito poslovanje potrebujejo celovite, neokrnjene in razpoložljive informacije, saj lahko le na podlagi njih sprejemajo prave poslovne odločitve. Ob nastopu naravne nesreče, tehnične okvare ali človeške napaka lahko kaj hitro ostanemo brez ključnih informacij in temeljnih poslovnih procesov. To lahko preprečimo oziroma omejimo le s planom neprekinjenega poslovanja. Na predavanju bo prikazan praktični primer, kako se plana neprekinjenega poslovanja lotimo v praksi (prednosti, izzivi, težave in podobno) in kako lahko pri tem uporabimo portal SharePoint.

Matej Saksida

S&T SLOVENIJA

Matej Saksida je izkušen strokovnjak s področja informacijske varnosti z opravljenim magisterijem na omenjenem področju. Svoje znanje je nadgrajeval z različnimi izobraževanji in si pridobil poglavitne mednarodne certifikate. V enem izmed vodilnih podjetij na področju informacijske tehnologije S&T Slovenija so mu zaupali naloge vodenja informacijske zaščite S&T Outsourcing Centra, prav tako pa je svetovalec s področja informacijske varnosti za zunanje stranke. Kot vodja izvedbene ekipe je za S&T Outsourcing Center pridobil varnostni certifikat ISO/IEC 27001:2005.  

Warwick Heath

Warwick ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju IT v več državah v tujini in v Sloveniji. Delal je na področju razvoja kernelov operacijskih sistemov, omrežij, varnosti, in dizajna IT infrastrukture. V zadnjih letih se je osredotočil na visoko razpoložljive sisteme, rešitve za zunanje izvajanje storitev IT in neprekinjeno poslovanje. Warwick je zaposlen pri S&T Slovenija kot arhitekt informacijskih sistemov.