Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Microsoft v Izobraževanju

Na predavanjih bomo predstavili Microsoftova članstva, v katera smo vključeni na Ekonomsko-poslovni fakulteti, s poudarkom na članstvu v Microsoft IT Academy. Najprej bomo predstavili, kaj članstvo v Microsoft IT Academy ponuja izobraževalnim ustanovam, potem pa bomo podrobneje predstavili e-tečaje za osnovno in napredno raven različnih Microsoftovih pripomočkov (preko 250 e-tečajev). S pomočjo demo primera bomo predstavili orodje, s katerim upravljamo e-tečaje ter proces dodelitve tečaja skupini/posameznikom ter spremljanje napredka posameznikov. Nato se bomo prijavili kot študent in se sprehodili skozi e-tečaj. Predavanje bomo zaključili s pozitivnimi učinki Microsoftovih članstev, ki smo jih deležni na EPF.

Bogdan Škof

Je vodja informatike v poslovni skupini DOBA, največji zasebni izobraževalni instituciji v Sloveniji. Pred tem je delovne izkušnje nabiral kot strokovni sodelavec za poslovno informatiko na IZUM-u in kot projektant informacijskih sistemov v Telekomu Slovenije. Poleg skrbništva informacijske infrastrukture (SharePoint, SQL Server, CRM, Blackboard LMS) se ukvarja predvsem z uvajanjem novih tehnologij in rešitev v izobraževalne in poslovne procese. Hobiji: glasba (obisk koncertov in festivalov v bližnji in daljni okolici) in šport (squash, košarka in vsi ostali žogo-metni).  

Simona Sternad

Simona Sternad je višja predavateljica za področje poslovne informatike na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru. Ukvarja se zlasti z uvajanjem informacijskih rešitev s poudarkom na uvajanju celovitih programskih rešitev (rešitev ERP) in prenovo poslovnih procesov v njeni povezavi, z menedžmentom informatike s poudarkom na načrtovanju informatike, sistemi e-poslovanja, načrtovanjem in izvedbo spletnih rešitev ter možnostmi uporabe računalnika v izobraževanju in učenjem na daljavo.  

Magdalena Šverc

 

Erich Hüll

V 15ih letih dela v distribuciji Microsoft programske opreme s pridom izkorišča pridobljeno znanje in posreduje odgovore na licenčna vprašanja partnerjem in uporabnikom Microsoftovih rešitev.  

Kelvyn Hicks

ELEARNINGFORCE

 

Lars Thejl Larsen

Elearningforce International