Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Moj računalnik je vedno v službi

Predstavili bomo tehnologijo Windows DirectAccess v navezi s strežnikom Forefront UAG ter dodatne možnosti, ki jih prinaša. Predstavili bomo različne načine dvofaktorske avtentikacije oddaljenih uporabnikov, ki jih je možno integrirati v DirectAccess mehanizem - .NET pametne kartice in OTP rešitve, ki uporabljajo RADIUS. Predstavili bomo tudi novosti, ki jih ta tehnologija prinaša za nadzor in upravljanje oddaljenih delovnih postaj.

Simon Simčič

SRC d.o.o.

S področjem informacijske varnosti se ukvarjam od začetka svoje karierne poti, kjer sem najprej sodeloval v ekipi SIGOV-CA in SIGEN-CA za izdajanje digitalnih potrdil. Sedaj pa še poglabljam znanje s področja informacijske varnosti. Posebno pa se rad ukvarjam z Microsoftovimi rešitvam za oddaljen dostop kot sta ForeFront TMG in UAG rešitvi. Poleg tega pa mi izziv predstavlja implementacija dvofaktorskih avtentikacijskih rešitev kot so pametne kartice in OTP (One-Time password) rešitve.