Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Patterns & Practices: Project Silk: Lessons learned in Modern Web App Development

The patterns & practices Silk project sought to discover guidance for building web applications with an intense, client-side focus; applications that involve good UI design, animation, limited post-backs to the sever, and appear almost as desktop applications. This session will talk about the experiences the Silk team went through in building this style of application, architectures considered, show how the technologies were employed (HTML5, CSS3, jQuery, and ASP.Net MVC 3), and some of the lessons learned.

Bob Brumfield

Microsoft

Bob Brumfield je vodja razvoja v Microsoftovi skupini za razvojne vzorce in prakse, osredotočen pa je na projekt Prism, knjižnico za razvoj poslovnih aplikacij Enterprise Library ter smernice za razvoj spletnih strani. Preden se je pridružil Microsoftu, je kot svetovalec na področju ameriške zvezne države Kolorado pomagal razvijalcem ustvarjati rešitve, ki temeljijo na Microsoftovih tehnologijah. Bob ima več kot 15 let izkušenj s profesionalnim razvojem in arhitekturo programske opreme.