Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Poglobljen celodnevni seminar: Gradnja aplikacij z naravnimi uporabniškimi vmesniki: Windows 7 touch, Windows Phone 7, Windows Slate, Surface

Na tem poglobljenem celodnevnem tečaju bomo pogledali načine gradnje aplikacij s poudarkom na naravnem uporabniškem vmesniku. Pri tem bomo gradili na različnih .NET tehnologijah (WPF, Silverlight), uporabljali namizne in spletne aplikacije (WPF, Silverlight, Windows 7) ter pokazali uporabo na različnih napravah (od Windows Phone 7 do tabličnih računalnikov). Vsebina vo razdeljena v 4 sklope, ki bodo temeljili na praktičnem prikazu funkcionalnosti: - Kaj sploh je NUI? - NUI v Windows Phone 7: - NUI in Silverlight - NUI na tabličnih računalnikih (WPF)

Luka Ferlan

 

Andrej Tozon

ANT Andrej Tozon s.p.

Andrej Tozon se v okviru svojega podjetja, kjer med drugim svetuje strankam pri uvajanju novih tehnologij in vzorcev v razvojne procese, aktivno ukvarja z razvojem programskih rešitev, pri čemer uporablja najnovejše Microsoftove tehnologije. Svojo strast do oblikovanja naravnih uporabniških vmesnikov in uporabniške izkušnje izživlja ob delu s tehnologijama Silverlight in WPF, na področju katerih mu je Microsoft podelil tudi naziv Microsoft Most Valued Professional {MVP}. Redno predava na Microsoftovih konferencah in drugih dogodkih, izmenjuje mnenja in izkušnje na spletnih forumih in aktivno deluje v slovenski skupnosti razvijalcev.  

Jernej Kavka

Semantika d.o.o.

 

Sašo Zagoranski

SEMANTIKA

Sašo Zagoranski je ustanovitelj in direktor podjetja Semantika d.o.o., ki je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju razvoja inovativnih uporabniških vmesnikov za multi-touch naprave. Razvili so dokumentacijski sistem Galis, ki ga trenutno uporablja večina slovenskih muzejev in galerij, njihov spletni portal Museums pa je na voljo že v 20ih državah. Že od začetka je navdušen nad tehnologijo .NET, v okviru razvoja inovativnih rešitev pa se v zadnjih letih aktivno ukvarja z razvojem naravnih uporabniških vmesnikov (NUI), multi-touch tehnologijo in z razvojem za Microsoft Surface.