Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Poglobljen celodnevni seminar: Lync v vsako slovensko vas

Lync Server 2010 je naslednja generacija Microsoftove zgodbe poenotenih komunikacij, ki prinaša veliko novosti na vseh funkcionalnih področjih: neposredno sporočanje/razpoložljivost, konference in telefonija. Z novo generacijo strežnika se zelo povečuje zanimanje podjetij po modernizaciji njihove komunikacijske platforme. Na celodnevnem poglobljenem predavanju si bomo podrobno pogledali tipičen primer uvedbe Lync sistema v podjetje, ki vključuje: 1. Namestitev in nastavitev Lync Server 2010; 2. Uvedba oddaljenega dostopa, federacije in PIC; 3. Uvedba telefonije: VoIP, SIP trunking, Unified Messaging; 4. Prehod na Lync Online; Predavanja bodo temeljila na praktičnih prikazih v živo, pustili pa bomo tudi prostor za poglobljeno diskusijo in vprašanja iz publike. Predavala bosta Sandi Jordan, MCS in Sašo Erdeljanov, MVP z dolgoletnimi izkušnjami pri uvedbi UC rešitev.

Sašo Erdeljanov

Aktivni predavatelj s statusi MCP, MCTS, MCSA + Messaging, MCSE + Messaging, MCITP, MCT, MVP Exchange Server. Deluje kot inženir specialist na področju Microsoftovih tehnologij za skupinsko sodelovanje in sporočanje. Pri svojem delu se zanaša na Microsoftove strežniške produkte kot so Windows Server, Exchange Server, ISA Server in tehnologije kot so Active Directory. Poseben poudarek daje varnosti sporočilnih sistemov, visoki razpoložljivosti in zmogljivosti. Kot MCT (Microsoft Certified Trainer) izvaja izobraževanja, kjer svoje bogate izkušnje pri reševanju incidentov v praksi prenaša na slušatelje.  

Sandi Jordan

Microsoft d.o.o.