Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Poslovni dan: Prestavite na Poslovanje 2.0

Predavanje bo usmerjeno v nove rešitve, ki jih danes podjetja lahko uporabijo pri podpori svojemu poslovanju. Na predavanju bodo predstavljeni trije glavni treni v IT industriji in posledično kakšne spremembe prinašajo v samo poslovanje. Predavanje bo izvedeno v sodelovanju s partnerji, ki bodo predstavljali njihov pogled na spremembe okolja in rešitve, ki jih ponujajo na trgu, predvsem s področja osebne produktivnosti, analitike in povezovanja med zaposlenimi.

Andraž Bežek

 

Zvonimir Mavretić

Zadnjih 10-ak godina se intenzivno Business Process Management (poslovni procesi) i Enterprise Content Management (upravljanje dokumentima, zapisima i informacijama) tehnologijama na Microsoft SharePoint platformi. Kao tehnički direktor tvrtke eVision trudi se povezati poslovni i IT svijet, što je ključno pri implementaciji poslovnih procesa i kompleksnih portala.  

Slavko Kastelic

Slavko Kastelic

 

Tomaž Valjavec

Tomaž Valjavec prihaja iz slovenske podružnice Microsofta. Od lanske jeseni je vsebinsko zadolžen za področje "cloud" storitev, s poudarkom na področju za poslovno produktivnost.