Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Poštne storitve prihodnosti

Kot skoraj vse na tem svetu, se bo v prihodnje tudi izvajanje poštnih storitev postopoma selilo iz sedanjega fizičnega sveta v e-svet. Pri tem pa se razen opravljanja osnovnih storitev prenosa različnih poštnih pošiljk nudijo tudi priložnosti dodatnih storitev, ki poštnim pošiljkam zagotavljajo njihovo dodano vrednost, kot npr. e-hramba, e-vročanje, tiskanje, digitalizacija, e-oglaševanje, ipd. Na predavanju bomo predstavili, katere od teh storitev Pošta Slovenije že ponuja in kaj nameravamo uvesti v prihodnosti, da bomo trgu zagotovili celovito storitev.

Branko Godec

POŠTA SLOVENIJE d.o.o.

mag. Branko Godec, vodja Službe za informacijske storitve v Sektorju za informatiko, se je Pošti Slovenije pridružil maja 2006, pred tem pa je bil 15 let zaposlen na Telekomu Slovenije. Aktivno sodeluje pri razvoju informacijskih storitev, katere je na različnih dogodkih že predstavil z vidika funkcionalnosti, neprekinjenega poslovanja, okrevanja po katastrofi, varnosti in ostalih vidikov.