Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Preidimo z gašenja požarov na sajenje dreves! (Nadzor in upravljanje IT)

Predavanje bo temeljilo na primeru dobre prakse, kako uspešno vpeljati standardizirano uporabniško okolje in s tem povečati nadzor in varnost delovnih postaj. Poudarek bo predvsem v prikazu priprave na takšno implementacijo, prikazu izvedbe implementacije in v opozarjanju na pasti, ki nam lahko »zagrenijo« življenje. Predstavljena bo tudi uporabnikova izkušnja pred in po končanem projektu ter praktičen prikaz omejitev namizja oz. okolja delovne postaje.

Primož Kos

KOPA d.d.

Primož Kos je mlad in ambiciozen sistemski inženir, zaposlen v podjetju KOPA, d.d. . Ukvarja se z implementacijo strežniških rešitev, ki temeljijo na Microsoftovih tehnologijah. Pri svojem delu se je specializiral na področju SQL podatkovne platforme in na področju rešitev za arhiviranje. V zadnjem času mu predstavlja velik izziv tudi implementacija tehnologij za nadzor in upravljanje informacijskih sistemov. Svoje znanje potrjuje s številnimi uspešno pridobljenimi certifikati z različnih področij (Microsoft Windows Server, Microsoft SQL Server, Microsoft System Center Operations Manager, IBM Tivoli, CA Arcserve Backup, HP Proliant Servers).