Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Primeri iz prakse: Optimizacija poslovnih procesov v Mercatorju »BPM = brez procesov (smo) mrtvi?«

Z uvedbo standardnih ERP rešitev, zmanjševanjem lastnega razvoja in usmeritvijo k svetovanju so nastali tudi pogoji za uskladitev in enotno podporo notranjim in zunanjim procesom ter integracijo informacijskih sistemov in rešitev. Cilj je izboljšanje poslovanja Skupne Mercator v celoti saj želimo:   • procese izvajati čim bolj standardizirano na vseh tržiščih, • izkoristiti prednosti informatizacije in optimizacije in • projekte izpeljati s pravim poslovnim partnerjem.   Upravljanje poslovnih procesov (BPM) je pot, ki jo izvajamo v korakih. Kot v življenju so bili naši prvi BPM koraki opotekajoči in zadržani, sedaj pa že z dolgimi in smelimi koraki stopamo po poti BPM optimizacije kompleksnih procesov. Mercator in eVision bosta skupaj predstavila celotni pogled na pot optimizacije in odgovorila na aktualna vprašanja udeležencev.

Robert Sintič

Robert Sintič je zaposlen v podjetju Mercator, v izvršnem področju Informatika in telekomunikacije, na delovnem mestu Direktor sektorja. Sektor se ukvarja s podporo vodenju in elektronskim poslovanjem. Optimizacija procesov in podpora projektom BPM je del širokega portfelja aplikacij, sistemov in tehnologij, s katerimi se uspešno ukvarja preko tekočih projektov, razvoja in vzdrževanja njihovega delovanja.  

Zvonimir Mavretić

Zadnjih 10-ak godina se intenzivno Business Process Management (poslovni procesi) i Enterprise Content Management (upravljanje dokumentima, zapisima i informacijama) tehnologijama na Microsoft SharePoint platformi. Kao tehnički direktor tvrtke eVision trudi se povezati poslovni i IT svijet, što je ključno pri implementaciji poslovnih procesa i kompleksnih portala.