Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Primeri iz prakse: Uvedba Project Server 2010 v podjetju ELES d.o.o.

Na predavanju bomo na primeru uvedbe Microsoft Enterprise Project Management (Project Server 2010, Project Professional in Microsoft SharePoint Server 2010) v podjetju ELES d.o.o. pokazali glavne funkcionalnosti projektne infrastrukture MS EPM, kot so: delovni tok projektov, upravljanje z viri, upravljanje z aktivnostmi, finančno upravljanje, projektno spletno mesto in sodelovanje med člani projektne skupine, poročanje in kreiranje dokumentov. Gostje iz podjetja ELES bodo povedali razloge za uvedbo EPM rešitve v njihovo podjetje, pojasnili bodo način uvedbe in prilagoditev EPM rešitve njihovi metodologiji vodenja projektov ter prikazali učinke uvedbe.

Marjan Kljun

AGITO

Mag. Marjan Kljun, univ. dipl. inž. rač. in inf. – je v podjetju Agito zaposlen kot vodja projektov in vodja razvoja. V svojem dosedanjem delu je prehodil pot od razvijalca, načrtovalca in arhitekta sistemov, do vodje projektov in vodje razvoja. V zadnjih letih se aktivno ukvarja s področjem projektnega vodenja in kot svetovalec pomaga podjetjem pri uvedbi projektne infrastrukture in projektnega vodenja v njihova podjetja. Pridobljen ima tudi PRINCE2 certifikat.  

Neda Bogdanović Golić

ELES,d.o.o.

Neda Bogdanović Golić, univ.dipl. inž rač in inf. je v podjetju ELES,d.o.o vodja Centralne projektne pisarne. Celo profesionalno pot se ukvarja z menedžmentom projektov, od razvoja in projektiranja v Iskri Avtomatiki, kjer je vodila večje projekte, občasno na Inštitutu Jožef Stefan do vodenja velikih projektov v ELES-u. Aktivna je v Slovenskem združenju za projektni menedžment , ima IPMA CSPM certifikat in licenco za izpraševalca za pridobitev certifikatov na področju projektnega menedžmenta.