Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Slate Devices and the Windows Enterprise

Slates are among the hottest consumer and enterprise devices today and consumerization of IT has driven lots of discussion and analysis about how and when to leverage these devices in the Enterprise. In this session we will detail Microsoft’s Slate Device Strategy, technology we have to support Windows Slates in the Enterprise, and technical differentiators you can expect in Windows Slates, and we’ll show you some of the existing and upcoming Windows Slates.

Wole Moses

Microsoft

Wole Moses je del Microsoftove ekipe že dvanajst let. Več let je deloval na področju tehnične podpore prodaji v Washingtonu, čemur so sledila štiri leta v Microsoftovi podružnici za Bližnji vzhod in Afriko (v Istanbulu in Dubaju). Zadnji dve leti sodeluje v skupini za načrtovanje in trženje izdelkov Windows v Redmondu. V svoji trenutni vlogi je osredotočen na razvoj Microsoftove strategije tabličnih računalnikov Slate in načrtovanje naslednje različice operacijskega sistema Windows. Nadvse rad predava in sodeluje s strokovnjaki za informacijske tehnologije. Predaval je že na dogodkih Teched in drugih dogodkih na Nizozemskem in Japonskem ter v ZDA, Avstraliji, Nemčiji, Rusiji ter več državah na Bližnjem vzhodu in v Afriki.