Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Uvodno predavanje za odločevalce: Internet - Brez prodaje ne bo piškotov

Facebook oboževalci. Obiskovalci spletnega mesta. Kliki na čudovite oglase. Super … ampak, kje pa je denar? V svetu, kjer internet postaja #1 komunikacijski kanal, moramo preiti iz oboževalcev, obiskovalcev in klikov … na prodajo in denar. Ali pa se posloviti od piškotov (nagrad) … Kako? Vsi recepti vas čakajo na NTK.

Matjaž Šircelj

Microsoft

Matjaž Šircelj je na področju raziskovanja družabnih omrežij aktiven že od samega začetka pojava novih spletnih storitev. Je eden najbolj znanih slovenskih tviterašev, pisec spletnih dnevnikov in prepoznavna osebnost na omrežjih Facebook in LinkedIn. S svojim delom podjetjem omogoča uspešen poslovni nastop v družabnih omrežjih, predava in sodeluje s podjetniško skupnostjo. Na Microsoft Slovenija je vodil tehnično skupnost in skrbel za organizacijo ter promocijo dogodkov za razvijalce in informacijske strokovnjake.  

Rok Hrastnik

studio moderna

Rok Hrastnik je internetni direktor v skupini Studio Moderna, s celovito odgovornostjo za internetno prodajo podjetja na vseh njegovih trgih. Kot mednarodni predavatelj in avtor pogosto predava na konferencah, kot so DMA, ERA Europe, MarketingSherpa's Email Summit itd.