Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Beyond Beta: What’s Coming in Visual Studio 11 for Web Developers

Beta doesn’t mean feature complete! If you think the HTML, CSS and JavaScript editor experiences in Visual Studio 11 Beta are awesome, then wait till you see what’s coming next. Join Mads as he shows some of the features that are coming to Visual Studio 11 and get a sneak peak at some of the latest innovations and experiments that are currently under development by his team.

Mads Kristensen

Microsoft

Mads Kristensen je programski vodja za spletno platformo in orodja v podjetju Microsoft in sodeluje pri razvoju uporabniških izkušenj za razvijalce spletnih strani, ki uporabljajo Visual Studio. Ima več kot desetletje izkušenj z razvojem spletnih aplikacij na Microsoftovi platform, s čimer je pridobil naziva ASP.NET MVP in ASPInsider. Ko je ustvaril odprtokodni projekt BlogEngine.NET, ni slutil, da bo ta postal najbolj priljubljena blogerska aplikacija na platformi ASP.NET, ki jo danes uporablja več kot 200.000 ljudi po vsem svetu. Mads je navdušen zagovornik spletnih standardov in semantičnega spleta. Predaval je številnim uporabniškim skupinam za tehnologije .NET in sodeloval na konferencah, posvečenim tem in povezanim področjem. Na svojem blogu piše predvsem o tehnologiji ASP.NET in redno sodeluje v intervjujih in oddajah o spletnih tehnologijah.