Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: Configuring Hyper-V over Highly Available SMB Storage

In this lab, you will learn how to configure a file server cluster to support running Hyper-V virtual machines from SMB file shares. You will create the file share, configure delegation, and then create a new VM on SMB storage.

Jože Markič

Kompas Xnet d.o.o.

Jože je član Kompas Xnet-a že od leta 2003, ko je prišel kot mlad študent in začel predavati tečaje za uporabnike, obenem pa pomagal v podpori. Je izjemno vedoželjen, ves čas raziskuje, širi in poglablja svoje znanje, se uči in svoje znanje nenehno dokazuje z opravljanjem izpitov. Od tod nepregledna vrsta Microsoftovih certifikatov, s katerimi Microsoft potrjuje visoko tehnično znanje in specializacijo po posameznih področjih. Od prvih začetnih tečajev je predaval že skoraj na vseh področjih, razen razvoja - in povsod se je izkazal, za vse programe se je odlično pripravil. Več let je zelo uspešno oblikoval našo PiKO, ima smisel in znanje za to. Je vesele narave in hudomušen, pa vendar predan, resen in odgovoren. Od leta 2007 opravlja zelo odgovorno nalogo sistemskega inženirja in kot MCT uspešno vodi Microsoftove MLP tečaje s področja infrastrukture. Od leta 2010 je v rednem delovnem razmerju. Jože velja za izjemnega predavatelja na področju infrastrukture in omrežij. Svoje bogato znanje nenehno izpopolnjuje, predvsem na seminarjih v tujini, in ga razdaja udeležencem na mnogih tečajih in delavnicah, hkrati pa si nabira praktične izkušnje na številnih infrastrukturnih projektih po Sloveniji. Kot gostujoči predavatelj sodeluje na NT konferenci in ostalih Microsoftovih dogodkih, aktivno prispeva tudi k delovanju SloWUG skupnosti.