Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kaj je novega v ASP.NET Web Forms 4.5

Tehnologija Microsoft ASP.NET je ogrodje za gradnjo dinamičnih spletnih aplikacij. Pogledali si bomo, katere novosti imamo na voljo v novi verziji ogrodja 4.5, jih praktično podkrepili ter naredili primerjavo s starejšimi verzijami, ki jih ali pa smo jih uporabljali v svojih spletnih rešitvah.

Bojan Vrhovnik

Microsoft

Že od otroških let sem bil zaljubljen v računalnike. Sprva s kladivom, kasneje z tipkovnico. Aktivno sem se začel ukvarjati z računalniki na fakulteti, ko sem zagrizel v Oberon jabolko. Prvo srečanje z objektnimi programskimi jeziki sem doživel z Javo, ki je bila moja kraljica, dokler me ni prevzel C#. Ljubezen je dozorela v spletno okolje, ASP.NET, in od takrat naprej zgolj nadgrajujem svoje znanje. Pred prihodom na Microsoft, kjer delam kot tehnološki strokovnjak za razvijalska orodja, sem delal na podjetju Adacta kot razvijalec na bančnih sistemih in DataLab kot spletni razvijalec strani za partnerje ter spletno pomoč.